Retur

 


Vi strävar efter att säkerställa att din shoppingupplevelse hos oss är fullständigt tillfredsställande. Därför har vi utarbetat en tydlig returpolicy som är avsedd att skydda dig som kund och vår butik. Nedan finner du våra villkor för returer och återbetalningar.

1.  Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit produkten. Vänligen kontakta oss via e-post på Kundservice@homekoop.com för att meddela att du önskar utnyttja din ångerrätt.

2,Ångerrätt: du ändrar dig och returnerar varan behöver du endast betala returfrakten samt eventuell värdeminskning av produkten.

3. Felaktiga produkter: Om du upptäcker att produkten är felaktig eller skadad när du tar emot den, vänligen kontakta oss omedelbart för att rapportera problemet. Vi kommer att antingen ersätta produkten eller enligt överens. 


4. Återbetalning: Återbetalningen kommer att genomföras inom 14 dagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Vi återbetalar beloppet du har betalat för produkten eller enligt överens.

Vi hoppas innerligt att du är nöjd med ditt köp hos oss. Om du har några frågor eller funderingar gällande vår returpolicy är du välkommen att kontakta oss när som helst. Tack för att du valde att handla hos oss!