leveransvillkor

Här nedan hittar du vår logistikpolicy för våra leveranser. Vi strävar efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Frakt: Alla varor fraktfri

Leveranser:

  1. Vi strävar efter att leverera dina produkter så snabbt som möjligt. Leveranstiden kan variera beroende på din plats och produkternas tillgänglighet. Normal leveranstid är mellan7-15 arbetsdagar. Vid hög belastning eller omständigheter utanför vår kontroll kan leveranstiden bli längre.
  2. När din beställning har skickats kommer du att få en leveransbekräftelse via e-post med information om din leverans, inklusive ett spårningsnummer så att du kan följa ditt paket.
  3. Försenade eller borttappade paket. Om ditt paket är försenat eller saknas, kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan undersöka problemet.
  4. .Adressändring.Om du behöver ändra din leveransadress efter att du har genomfört din beställning, kontakta oss så snart som möjligt. Vi kan inte garantera att vi kan ändra din adress om din beställning redan har skickats.

Tack för att du väljer att handla hos oss. Vi arbetar hårt för att säkerställa att dina produkter levereras till dig så snabbt och säkert som möjligt.